Nikmati BBQ Korea Halal Hanya Di Ampang

Bukan mudah nak mencari makanan ala Korea yang halal dan juga disediakan secara BBQ yang memang 'pure' seperti Korea kan!

Namun, nampaknya kini pencarian anda itu boleh dikatakan telah menemui jalan 'penyelesaiannya'. Cukup teruja? Tunggu dulu, jom lihat menu yang dihidangkan di sini!


Khas untuk anda, di Medini's Berbecue Restaurant, anda boleh menikmati hidangan set mahupun buffet masakan BBQ Korea yang pasti buat anda kecur air liur. Tidak percaya, boleh layan gambar di bawah nanti. 

Bagi anda yang tertanya-tanya, restoran ini hanya terletak di Ukay Boulevard, Ampang. Tiada masalah langsung untuk ke sana jika anda tinggal di sekitar Selangor dan Kuala Lumpur. 

Tak perlu risau, anda boleh sahaja 'makan sampai lebam' dengan hidangan buffet berharga RM49.90 seorang. Dalam pada itu, anda juga masih boleh memesan set meal berharga RM18.90 untuk 1 pax. 

Bila sebut tentang BBQ, bahan mentah yang disediakan seharusnya segar dan juga berkualiti tinggi. Menarik sekali bahan di sini kebanyakan memang diimport ya!

Ini termasuklah tiram dari Korea, Shishamo dan Scallop dari Jepun, Udang harimau, Mackerel dari Norway dan juga daging lembu serta kambing segar. 
Nikmati BBQ Korea Halal Hanya Di Ampang Nikmati BBQ Korea Halal Hanya Di Ampang Reviewed by Admin on 10:43:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.