Azwan Kombos Tidak Bermaya
Ezzaty Abdullah yang kini hamil enam bulan berkongsi pengalaman alahan semasa awal kehamilan.

Kongsi isteri kepada pelakon, Azwan Kombos ini, suaminya mengalami alahan lebih teruk berbanding dirinya sehingga menyebabkan dia sering tidak bermaya.

"Saya kalau diikutkan alahan biasa sahaja seperti ibu mengandung lain cuma peliknya saya tidak boleh bau sabun.

"Azwan pula alami muntah dan pening malah lebih teruk daripada saya, seperti dia pula yang hamil.

"Tapi kata orang tua jika suami mengalami gejala sama itu tandanya dia seorang suami penyayang," katanya kepada mStar Online ketika dihubungi pada Rabu.

Dalam pada itu, Ezzaty memberitahu masih belum membuat sebarang persiapan menyambut kelahiran cahaya mata sulung mereka yang dijangka dilahirkan pada Disember depan.

Katanya, mereka mahu mengetahui jantina anak dikandungkan terlebih dahulu sebelum membeli persiapan dan kelengkapan bayi.

"Buat masa ini jantina anak masih belum diketahui lagi dan kami sepakat nak tahu jantina dulu kemudian barulah boleh membeli barangan yang sesuai," katanya.

Ezzaty dan Azwan berkahwin pada 16 Julai tahun lalu pada majlis yang diadakan di Bentong, Pahang.

Dalam pada itu, pasangan pelakon ini tidak kisah mengenai jantina anak yang bakal dilahirkan kelak.

"Kalau tanya Azwan, dia mahukan anak perempuan tetapi itu sekadar perbualan kosong antara kami.

"Sebaliknya, kami tak kisah anak lelaki atau perempuan, apa yang penting bayi dalam kandungan ini sihat dan selamat," katanya.

Sementara itu, Ezzaty memberitahu dia akan mengambil cuti panjang daripada karier lakonan sehingga dia selesai berpantang kelak.

Katanya lagi, ketika ini dia hanya memenuhi undangan menyajayakan aktiviti promosi filem lakonannya, Kau Takdirku bergandingan bersama Remy Ishak dan Bront Palarae.

Bercakap mengenai filem itu, Ezzaty berkata, ia adalah pengalaman pertama bekerjasama dengan dua pelakon hebat tersebut dan gementar menanti maklum balas penonton.

"Filem ini telah menjalani penggambaran dua tahun yang lalu dan ini adalah filem pertama lakonan saya setelah bergelar artis.

"Sejujurnya, mudah bekerjasama dengan dua pelakon hebat ini dan mereka banyak membantu saya semasa di set penggambaran," ujarnya. - Apakes

Azwan Kombos Tidak Bermaya Azwan Kombos Tidak Bermaya Reviewed by Lina Slayer on 13:58:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.