Alicia Amin Tak Kisah Diejek Payudara Kecil
Sebelum ini nama pelakon baru Alicia Amin pernah hangat seketika gara-gara tampil seksi dan juga berbogel dalam beberapa sesi fotografi.

Sementara itu dalam perkembangan terbaru, warga laman sosial masih tidak berhenti mengecam fizikal Alicia yang dikatakan berpayudara kecil.

Bagaimanapun, pelakon yang turut mendapat tempat beberapa majalah ini berpendapat positif dengan perkara tersebut dan berbangga dengan apa yang dimilikinya. Bersyukur mungkin.

Perkara yang dikongsikan itu mendapat perhatian forum CARI dan apa yang pasti, pelakon ini sentiasa yakin dengan apa yang dilakukannya.

Selain itu, sebenarnya dalam masa yang sama nampak sangat warga laman sosial yang mengecam Alicia ini terlalu banyak sangat masa terluang selain menjadikan isu payudara kecil sesuatu yang besar. Namun hak bersuara di laman sosial pun adalah hak masing-masing bukan?

Sekian saja perkembangan terbaru mengenai Alicia Amin. Sama-samalah kita tunggu perkembangan lain di masa hadapan. - Apakes

Alicia Amin Tak Kisah Diejek Payudara Kecil Alicia Amin Tak Kisah Diejek Payudara Kecil Reviewed by Lina Slayer on 02:21:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.