Shahir AF Jelaskan Status Sebenar Dengan Mona
Hati peminat mana yang tidak retak apabila mengetahui kini bahawa Shahir AF kini sudah mempunyai teman wanita lain.

Namun bagi penyanyi ini, dia tidak mudah melatah selain menjelaskan situasi sebenar gadis yang dikhabarkan sebagai kekasihnya itu.

“Saya mahu jelaskan, dia adalah antara penyokong kerjaya artis Akademi Fantasia (AF). Saya seorang daripadanya, maka hubungan itu atas dasar peminat dan artis semata-mata. Saya tak ambil serius hal ini”

“Tapi orang yang membaca atau melihat mungkin akan salah tafsir dengan keterangan yang ditulisnya. Saya anggap keterangan gambar itu hanya luahan dia (Mona) kepada artis yang diminati. Jika diikutkan, ada peminat lain yang meletakkan kapsyen seumpama itu kepada artis pujaan,” jelas Shahir.

Selain itu Shahir juga tidak mahu perkara tersebut terus berpanjangan malah turut percaya bahawa Erra Fazira bijak mengawal situasi sebegini.

“Hati wanita mana yang mungkin tak terusik. Tapi saya percaya dengan pengalamannya di pentas seni, dia memahami permainan begini,” ujarnya lagi. - Apakes
Shahir AF Jelaskan Status Sebenar Dengan Mona Shahir AF Jelaskan Status Sebenar Dengan Mona Reviewed by Lina Slayer on 14:26:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.