“Balik Nanti, Masak Sendiri” – Puas Merayu Tapi Tetap Disaman Suami, Ramai Tergelak Bila Dengar Amaran Si Isteri..

“Balik Nanti, Masak Sendiri” – Puas Merayu Tapi Tetap Disaman Suami, Ramai Tergelak Bila Dengar Amaran Si Isteri.. Tugas dan tanggungjawab seorang anggota polis bukanlah sesuatu yang mudah dan remeh. Sudah menjadi tanggungjawab anggota polis untuk menjaga dan melindungi keselamatan orang awam serta berusaha sedaya upaya untuk membasmi kes-kes jenayah yang berlaku di negara ini demi menjaga keamanan negara.

Namun, apa yang berlaku kepada salah seorang anggota polis trafik yang berasal dari negara jiran ini boleh membuatkan netizen ketawa terbahak-bahak apabila beliau terpaksa menahan dan menyaman isterinya sendiri kerana tidak mematuhi serta menyalahi undang-undang jalanraya iaitu tidak memakai helmet ketika menunggang motosikal.

Puas Dirayu

Walaupun dirayu oleh si isteri, si suami tetap menjalankan tanggungjawabnya dengan adil dan menulis surat sam@n kepada isterinya tanpa mempedulikan rayuan tersebut.

Ingin Ke Pasar

Menurut kenyataan isterinya, dia hanya ingin keluar ke pasar yang tidak jauh dari rumahnya namun malangnya pada ketika itu suaminya yang juga merupakan anggota polis bersama polis-polis yang lain sedang membuat pemeriksaan jalanraya.

Menyuruh Suaminya

Pada akhirnya, si isteri berlalu dan sempat meyuruh suaminya untuk memasak sendiri kerana kesal dengan tindakan suaminya menyam@nnya. Di raut wajah lelaki tersebut turut terpancar satu kekesalan yang amat besar dan sedang memikirkan kejadian yang bakal dihadapi apabila tiba di rumah nanti. Apa-apa pun jom lihat video penuh di bawah dan lihay gelagat mereka berdua.

Sumber: Youtube Yudi Official Via The Reporter

Kongsikan artikel ini.
  • 5.2K
  •  
  •  
  •  

“Mereka Pula Yang Terpaksa berhempas pulas untuk majlis saya, cedok lauk dan sebagainya..”

“Mereka Pula Yang Terpaksa berhempas pulas untuk majlis saya, cedok lauk dan sebagainya..” Setiap pasangan pasti mengimpikan perkahwinan yang dirancang […]

Isteri Ini Berkongsi Detik Cemas Apabila Terkena Serangan Jantung. Moga Kisahnya Menjadi Iktibar

Isteri Ini Berkongsi Detik Cemas Apabila Terkena Serangan Jantung. Moga Kisahnya Menjadi Iktibar. Serangan jantung tidak mengenal usia, jantina dan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *