Izreen Azminda Kongsi Foto Luang Masa Bersama Dua Anak Tiri

Pelakon Izreen Azminda sering kali terpalit dengan kecaman sejak dirinya telah berkahwin dengan seorang pemuzik bebas, Ude atau nama sebenarnya, Muhammad Radzi Abdul Wahid.

Baca: Wanita Tanpa Mekap Lebih Disukai Oleh Lelaki. Betul Ke?

Jika sebelum ini bekas isteri Ude, Intan Liana memuat naik status memberi bayangan anak-anak telah mula merindui bapa mereka.

Izreen Kongsi foto bersama anak tiri

izreen

Terbaru, Izreen telah memuat naik foto dan video di laman Instagram, memaparkan Ude bersama dua orang anak lelakinya sedang menghabiskan masa bersama.

Izreen Kongsi Foto Dan Anak

Malah, dua beradik tersebut kelihatan teruja melihat adik lelaki mereka, hasil perkahwinan kedua bapanya bersama ibu tiri mereka.

Berkahwin

Izreen dan Ude mendirikan rumah tangga pada 8 Ogos tahun lalu, dikurniakan seorang cahaya lelaki bernama, Aaron Ibrahim yang dilahirka pada Julai lalu.

Sumber :Ig Izreen Azminda

Wanita Tanpa Mekap Lebih Disukai Oleh Lelaki. Betul Ke?

Wanita Tanpa Mekap Lebih Disukai Oleh Lelaki. Mungkin ramai sudah tahu yang kebanyakan lelaki sememangnya suka melihat wanita tanpa mekap. […]

Bas Terbakar di Sungai Perak, Al-Quran Pemandu Tidak Hangus

Bas Terbakar di Sungai Perak, Al-Quran milik Pemandu Tidak Hangus. Senaskah al-Quran ditemukan masih berkeadaan baik walaupun bas ekspres yang […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *