‘Jangan Cepat Buat Kesimpulan’ – Hakiem Rusli

Dikaitkan Dengan Dakwaan Artis ‘Baru Nak Up’ Cekik Pekerja Stesen Minyak, Ini Jawapan Haqiem Rusli. Seorang penyanyi dan komposer berusia 21 tahun ditahan polis di atas dakwaan mencekik pekerja stesen minyak di Ampang. Berikutan dakwaan tersebut, nama Haqiem Rusli dikaitkan dan menjadi buah mulut netizen di media sosial.

BACA:“Saya Memang Tak Niat Nak Menunjuk..” – Foto Solat Atas Rumput Tular, Gadis Ini Jelaskan Situasi Sebenar…

Menerusi Instagram Haqiem Rusli, dia telah memberi kenyataan berhubung dakwaan yang dibuat oleh netizen. Dia berharap netizen tidak terburu-buru membuat sebarang kesimpulan.

Dakwaan netizen

Jangan Cepat

Di ruangan komen Instagram milik Haqiem Rusli dibanjiri dengan komen dari netizen yang beranggapan isu berkaitan mencekik pekerja stesen minyak didakwa adalah dirinya.

Saya tak lari ke mana

Menerusi insta story miliknya, dia berkata bahawa dia masih ada disni dan tidak melarikan diri. Dia berharap agar netizen tidak mengaitkan dirinya berhubung isu berkenaan.

Sentiasa hidup dalam keadaan positif

Dia juga menyarankan agar orang ramai selalu berfikiran positif terhadap sesuatu perkara agar hidup dalam aman dan harmoni.

Sumber: Haqiem Rusli

“Saya Memang Tak Niat Nak Menunjuk..” – Foto Solat Atas Rumput Tular, Gadis Ini Jelaskan Situasi Sebenar…

“Saya Memang Tak Niat Nak Menunjuk..” – Foto Solat Atas Rumput Tular, Gadis Ini Jelaskan Situasi Sebenar. Baru-baru ini tular […]

Pensyarah Kongsi ‘Keajaiban’ Lihat Al-Quran Tak Tersentuh Api

Pensyarah Kongsi ‘Keajaiban’ Teruja Lihat Al-Quran Tak Tersentuh Api. Dua hari lalu tular beberapa video di laman twitter memaparkan sebuah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *