Kanak-Kanak 1 Tahun Meninggal Dunia Kerana Asap Rokok, Ingat Jangan Cium Dan Peluk Anak Selepas Merokok!

Anak 1 Tahun ‘Pergi’ Kerana Asap Rokok, Ingat Jangan Cium Dan Peluk Anak Selepas Merokok! Apa Relx Alpha Buat Sampai 50,000 Perokok Berhenti Merokok? Pilihan Menarik dan Selamat Untuk Perokok. Sebagai seorang perokok, adakah anda mempunyai perasaan yang sama?

Ingin merokok semasa berasa cemas dan marah? Ingin merokok ketika mencari ilham? Atau ingin merokok selepas makan dan sebelum tidur? Ketika ini terdapat satu billion perokok di seluruh dunia.

8 Juta Orang Maut

Namun tabiat ini jelas membahayakan kerana lebih 8 juta orang ma ut akibat rokok pada setiap tahun. Lebih malang 1.2 juta daripadanya adalah mereka yang tidak merokok, tetapi menjadi mangsa kerana terdedah kepada asap bahaya.

Ramai perokok memahami bahawa merokok akan menjejaskan kesihatan mereka dan asap rokok menyebabkan mereka menjadi antara golongan yang tidak disukai. Malah terdapat kesedaran yangsemakin berkembang dalam kalangan perokok untuk mencari pengganti rokok, dan rokok elektronik adalah jawapan yang terbaik untuk itu.

RELX Pengganti Rokok

Rokok elektronik merupakan produk pengganti rokok yang memiliki kepuasan sama seperti merokok namun ia direka berasaskan kepada ciri-ciri teknologi tinggi seperti memiliki suis rangsangan udara, litar kawalan dan cip pintar, bateri litium dan komponen elektronik lain. Ia tidak mendatangkan bahaya seperti rokok konvensional. Pada tahun 2021, diramalkan lebih 50 juta perokok sedia ada akan beralih kepada rokok elektronik.

Perbezaan Rokok Elektronik dan Rokok Konvensional Secara asasnya rokok elektronik lebih rendah risiko berbanding
rokok konvensional memandangkan ia tidak mengandungi bahanbahan kimia beracun dan tidak mengeluarkan sebarang asap kurang menyenangkan seperti asap rokok.

Ia Lebih Selamat

 

Selain itu, rokok elektronik juga lebih selamat kerana tidak melibatkan proses pembakaran. Rokok elektronik juga lebih mesra kepada alam sekitar kerana faktor tiada asap dan punting. Di samping itu, rokok elektronik juga bebas daripada sebarang unsur radiasi dan gelombang elektromagnetik.

Nama Yang Kukuh

RELX, jenama yang kini sedang menerajui pasaran rokok elektronik dunia sedang meningkatkan usaha dari sudut penyelidikan dan peluasan pasaran. Syarikat berpengkalan di China ini memiliki nama yang kukuh dan sedang dalam rangka meluaskan pasaran di Malaysia.

Ubah Gaya Hidup

Ditubuhkan pada tahun 2018, RELX bercita-cita mengubah gaya hidup 1 bilion perokok di seluruh dunia kepada kehidupan lebih sihat dan gembira. Melalui kepesatan teknologi dan penyelidikan, RELX telah membangunkan produk rokok elektronik yang berjaya menarik seramai 2.5 juta pengguna.

Bagi meningkatkan keupayaan, RELX telah melancarkan RELX Alpha dan RELX Nano. Produk RELX Alpha direka berasaskan teknologi tinggi dengan peningkatan pada kualiti rasa dan bentuknya. Ia memberikan keselesaan kepada pengguna serta didatangkan dengan dua warna menarik, hitam dan emas.

Kaedah Penghasilan

Kaedah penghasilan produk RELX amat teliti dan semasa penghasilan RELX Alpha, pasukan penyelidikan syarikat telah menghasilkan lebih 143 versi dan RELX Alpha merupakan sanjungan kepada yang terbaik di antara yang terbaik.

Kualiti Terbaik

RELX amat peka terhadap keperluan rokok elektronik dari sudut penggunaan dan had umur. Sesuai dengan usaha menghasilkan produk bertaraf tinggi, RELX tidak mengabaikan tanggungjawab kepada masyarakat. Pada setiap bungkusan produk akan dipaparkan amaran untuk penggunaan rokok elektronik tidak dibenarkan kepada golongan bawah umur dan RELX juga menghalang penggunannya daripada menggunakan rokok elektronik di hadapan golongan tidak sepatutnya seperti bayi dan kanak-kanak.

Melalui teknologi dan kualiti yang tidak lagi boleh dipertikaikan, RELX nyata pilihan terbaik untuk rokok elektronik anda.

“InsyaAllah anak, masa kamu akan tiba nanti” Bapa syukur Ainul Mardhiah tunjuk perkembangan positif

“InsyaAllah anak, masa kamu akan tiba nanti” Bapa syukur Ainul Mardhiah tunjuk perkembangan positif. Adik Ainul Mardhiah Ahmad Safiuddin yang telah […]

“Nora Darling, I Love You, Mum Is Here” Rakaman Suara Ibu Remaja Istimewa Hilang, Nora Anne ‘Gema’ Di Hutan

“Nora Darling, I Love You, Mum Is Here” Rakaman Suara Ibu Remaja Istimewa Hilang, Nora Anne ‘Gema’ Di Hutan Itu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *