Sanggup Pinjam Ahlong RM20k Nak Bagi Kekasih Buat ‘Modal’ Bisnes Tapi Sudahnya..

Sanggup Pinjam Ahlong RM20k Nak Bagi Kekasih Buat ‘Modal’ Bisnes Tapi Sudahnya. Kerana cinta, seorang wanita sanggup menggadai maru ah diri dan wang ringgit demi membuktikan kasih sayang kepada lelaki bergelar biawak hidup. Gara-gara janji manisnya, si keka sih bergo lok gadai berhu tang dengan ceti har am untuk lelaki tersebut.

Tak mampu lagi bertahan, wanita berkenaan membuat aduan kepada Persatuan Pengguna Islam Malaysia (PPIM) yang kemudiannya menyerbu kediaman pasangan terbabit.

Mengaku bersekedudukan

Video berdurasi 4 minit 21 saat itu memaparkan serbuan dijalan skuad PPIM di rumah tempat pasangan kekasih itu tinggal bersama. Lelaki terbabit yang kelihatan beranduh dan bahagian kakinya juga berbalut dihen.tam oleh dua lelaki dipercayai keluarga kekasihnya sebelum dibawa masuk ke dalam rumah.

Ditanya berapa banyak duit kekasihnya telah dibelanjakan sebelum ini, lelaki biawak hidup itu mendakwa ada memberikan sebahagian gajinya kepada wanita terbabit. Namun, apabila disoal bagaimana kekasihnya mengalami kekurangan wang, dia menjawab tidak tahu-menahu mengenai hal itu.

Rancang Untuk Berkahwin

Setelah disoal siasat, pasangan terbabit mendedahkan mereka sudah lama tinggal bersama dan meluahkan perancangan untuk bernikah. Walaubagaimanapun rancangan berkenaan tidak diketahui si ibu wanita yang turut hadir.

Lebih mengejutkan wanita itu menceritakan dia terpaksa memi.njam daripada ah long untuk menanggung si lelaki sehingga pasan gannya itu menerima ugut.an daripa peminjam har,am berkenaan.

Tahan Geram

Tidak mampu menahan ger.am, ibu wanita terbabit mengh.entam kekasih anaknya dengan beg tangan setelah mengatakan RM20 ribu duitnya telah lesap dibelanjakan lelaki itu yang kononnya mahu memulakan perniagaan sendiri.

Sumber: Youtube TV PPIM

‘Ini Pengorbanan Terbesar Saya’ – Mawar

‘Ini Pengorbanan Terbesar Saya’ – Mawar. Demikian pengakuan usahawan tudung terkenal, Mawar Abd Karim sambil menitiskan air mata ketika prosiding […]

Peminjam PTPTN Yang Disenarai Hitam Kini Boleh Beli Rumah

Peminjam PTPTN Yang Disenarai Hitam Kini Boleh Beli Rumah. Semua sedia maklum bahawa peminjam PTPTN yang tidak membayar balik pinjaman […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *