[VIDEO] Berjaya Kelirukan Hael, Nyanyian Sumbang Wanita Ini Di I Can See Your Voice Malaysia Bikin Geli Hati!

Berjaya Kelirukan Hael, Nyanyian Sumbang Wanita Ini Di I Can See Your Voice Malaysia Bikin Geli Hati! Rancangan ‘I can See Your Voice Malaysia’ musim kedua kini sudah kembali ditayangkan di kaca televisyen. Rancangan yang berunsurkan hiburan itu menyaksikan Shuk dan Sean Lee sebagai hos utama. Dalam episod pertama yang berlangsung semalam, Hael Husaini merupakan artis jemputan yang diundang.

Seperti biasa, pelbagai aksi melucukan telah terjadi di antara para hos, artis jemputan, ahli panel dan juga kesemua para peserta. Paling mencuri perhatian netizen, peserta duet yang dipilih oleh Hael di pusingan akhir merupakan penyanyi yang memiliki suara sumbang. Serius kelakar!

Episod pertama ‘I Can See Your Voice Malaysia‘

Dalam setiap episod, artis jemputan akan diberi tanggungjawab untuk memilih penyanyi sebenar ataupun penyamar dalam kalangan 6 orang peserta. Peserta terakhir yang dapat bertahan, bakal berduet dengan artis jemputan dan dikira sebagai pemenang.

Malangnya, Hael Husaini telah membuat pilihan yang salah apabila dia menyingkirkan semua penyanyi sebenar dan akhirnya tersalah memilih seorang daripada penyamar yang digelar Experiwomen. Pemilihan Experiwomen diyakinkan oleh panel jemputan, Mark Adam.

Sampai hati awak

Menerusi Instagram Hael, dia berkongsi video dan kapsyen ‘sampai hati awak’ terhadap peserta dari episodnya sambil besertakan emoji senyum. Perkongsian yang dikongsi Hael itu ternyata mencuri tumpuan netizen dan rata-ratanya meninggalkan komen terhibur apabila melihat wanita tersebut menyanyi.

Reaksi netizen dan rakan artis

Rata-rata netizen dan rakan artis ketawa dan menyatakan perasaan kelakar ketika melihat video itu.

Sumber: Hael Husaini

SEBAIK SOLAT BACALAH 2 DOA INI UNTUK NAIKKAN SERI WAJAH, AMALKAN AGAR ORANG SAYANG LEBIH

SEBAIK SOLAT BACALAH 2 DOA INI UNTUK NAIKKAN SERI WAJAH, AMALKAN AGAR ORANG SAYANG LEBIH Potongan 2 ayat dari surah […]

[Video] Pasal Bekas Tunang Rupanya…

Pasal Bekas Tunang Rupanya. Perselisihan faham akibat perempuan dipercayai menjadi punca pergaduhan sekumpulan remaja lelaki di tempat letak kereta sebuah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *