“Wahai abah…” – Tetap jaga bapa walau bergelar isteri, luahan syahdu Elly Mazlein Buat Bapa!

0
10
Wahai

“Wahai abah…” – Tetap jaga bapa walau bergelar isteri, luahan syahdu Elly Mazlein cetus hiba! Semakin diulit kebahagiaan, itulah kini yang sedang dirasai pelakon Elly Mazlein, selepas mendirikan rumah tangga bersama seorang guru Geografi, Mohamad Azlan.

BACA: Budak Sampai Menggeletar Sebab Makan Gula-Gula Ini, Ibu Bapa Tolong Ambil Perhatian!

Umum sedia maklum, sebelum berkahwin pelakon tersebut hanya ditemani oleh anak perempuan dan ayah, yang selama ini menjadi penguat semangatnya.

Sayang dekat menantu…

Dalam entrinya, Elly seronok melihat hubungan baik antara ayah dan suaminya kini. Boleh dikatakan, ayahnya sangat menyayangi Azlan dengan memberikan layanan baik buat menantunya.

“Tunggu menantu balik sekolah utk makan sekali ,cerita isu semasa, kerap WhatsApp menantu ,bagi hadiah dekat menantu…”

Wahai abah tercinta…

Malah, Elly juga sempat menzahirkan rasa sayang dan bersyukur, kerana ayahnya sentiasa menasihatinya supaya menjadi seorang isteri yang terbaik.

Sebagai seorang anak, Elly menghargai segala jasa dan pengorbanan ayahnya sejak dia dilahirkan sehingga dewasa. Justeru, Elly tetap akan sentiasa menjaga ayahnya, meskipun sudah mempunyai tanggungjawab sebagai seorang isteri.

Sebak pulak baca…

Luahan hati pelakon drama Kampung People itu, telah menyentuh emosi para pengikutnya. Ramai yang sebak membacanya kerana dapat membayangkan, betapa besar nilai kasih sayang seorang ayah.

Artikel Lain

SEMAKAN BSH BUJANG 2020

Semakan bagi BSH bujang boleh dilakukan dengan melayari Portal BSH Hasil yang tersedia di bawah ini:

Cuma perlu masukkan nombor kad pengenalan dan klik semak.

Jika nama anda ada di dalam rekod, maklumat permohonan anda akan dipaparkan . Termasuklah status kelulusan anda. Jika permohonan anda tidak berjaya, sebab kenapa tidak berjaya juga dipaparkan.

SYARAT PERMOHONAN & KEMASKINI BSH BUJANG 2020

Perlu diingatkan, anda hanya perlu membuat permohonan dan kemaskini BSH bujang jika anda;

Belum pernah membuat permohonan sebelum ini. Ingin membuat pertukaran maklumat/profil ( contoh alamat, no akaun, status, dll).

Permohonan BSH 2019 yang tidak berjaya dan menepati syarat kelayakan BSH 2020; atau Permohonan Orang kurang upaya (OKU) yang tidak tersenarai sebagai Bantuan JKM tetapi menepati syarat kelayakan BSH 2020.

Anda boleh rujuk laman rasmi BSH untuk maklumat lanjut dan terkini permohonan.

Jika anda termasuk dalam golongan ini, klik pautan di bawah ini. (link permohonan dan kemaskini ini hanya akan tersedia pada 1 Februari 2020).

Sumber : Oh My Media

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here