“Ya, Sayalah Wanita Disebalik Lagu Sumpah Ni?” – Respon Dayana Selepas Lama Berdiam Diri..

“Ya, Sayalah Wanita Disebalik Lagu Sumpah Ni?” – Respon Dayana Selepas Lama Berdiam Diri.. Ibu Dayana, Aida Daud sebelum ini telah mengeluarkan kenyataan meluahkan perasaan terkilan dan memberi amaran kepada penyanyi Naim Daniel, supaya tidak menceritakan kisah percintaan lampau bersama anak sulungnya.

Kini timbul pula isu baru, apabila ibu Dayana mendakwa lagu Sumpah nyanyian Naim Daniel adalah hasil ciptaan bersama Dayana dan Naim semasa mereka dalam perhubungan.

Tampil Beri Penjelasan

Tampil menyokong dakwaan ibu Dayana, tuan empunya badan tampil memberi penjelasan menerusi satu muat naik di laman Instagramnya.

Menurut Dayana, tujuannya memuat naik kenyataan tersebut adalah kerana ingin memperjelaskan segalanya yang terjadi selepas beberapa spekulasi yang mula diperkatakan netizen.

Menjawab Tanda Tanya Ramai

Menerusi kenyataan tersebut, Dayana turut menjelaskan tentang apa yang terjadi kepadanya dan Daniel serta menjawab segala tanda tanya ramai.

Hubungan Kami Sudah Lama Putus

Menerusi kenyataan tersebut, Dayana menjelaskan hubungannya dengan Daniel terputus kerana Daniel sudah mempunyai kekasih hati yang lain.

Dia Tidak Jujur

Kalau betul hormat, di manakah hormat itu selepas mengeluarkan lagu.

Dia Tidak Jujur

PErnah ajak berbincang, teapi tergantung separuh jalan. Alasan yang diberi beliau telah menukar sedikit bahagian lagu tersebut.

Lagu Ini Ciptaan Bersama

Hubungan kami telah lama berakhir, dan sebabnya bukan kerana ibu bapa tidak restu. Kali terakhir berhubung, keluarga kami sempat ziarah menziarahi dan kami dalam keadaan baik sahaja.

Masih Berdiam diri

Dia minta saya untuk pergi tinggalkan dia. Jadi saya pergi dan teruskan penghijrahan saya sehinggalah saya bertunang. Saya tidak tahu apa motif penyanyi.

Banyak kenyataan yang diberi penyanyi tidak benar

Saya tetap bersabar, walaupun kenyataan yang dikeluarkan bertentangan dengan kisah sebenar.

Video Tular

Saya menulis untuk betulkan apa yang salah dan tiada niat untuk mengeruhkan keadaan atau menjatuhkan mana-mana pihak.

Kenapa nak kena jemput?

Walaupun begitu, selepas beberapa jam memuat naik kenyataan tersebut di Instagramnya, Dayana telah memadamkan status tersebut.

Sumber: Dayana Amerda

“Dedah Punca Kejatuhan…” – Telah Dikhianat Orang Paling Rapat, Dr Rozmey Terus Bangkit!

“Dedah Punca Kejatuhan…” – Telah Dikhianat Orang Paling Rapat, Dr Rozmey Terus Bangkit! Nama Datuk Dr. Che Rozmey Che Din […]

“Kerja Kilang Je, Umur Muda Dah Nak Kawin?” – Tak Hirau Cakap Orang, Rezeki Bertambah Bila Dapat Anak!

“Kerja Kilang Je, Umur Muda Dah Nak Kawin?” – Tak Hirau Cakap Orang, Rezeki Bertambah Bila Dapat Anak! Bukan senang […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *