Zizan ‘Belanja’ Video, Gelak Tak Henti Jumpa Asif & Yoe Parey!

zizan

Zizan ‘Belanja’ Video, Gelak Tak Henti Jumpa Asif & Yoe Parey! Bukan hanya netizen malah selebriti tanah air juga terhibur melihat gelagat Asif dan Yoe Parey. Mereka yang cukup terkenal menerusi ‘Drama Spontan’ membuatkan posting Zizan Razak menjadi perhatian ramai.

BACA: Belum nak berpisah, Sharnaaz Tolak Tuntutan Berpisah Nabila?

Zizan menerusi Instagram memuat naik satu video dan kelihatan Asif dan Yoe Parey turut ada bersama dan gelagatnya mencuit hati netizen. Malah menerusi kapsyen, Zizan turut mengatakan dia gelak tidak henti disaat berjumpa dengan mereka.

Lawak wehhhh!!!

Video Zizan mendapat lebih 130 ribu tontonan dalam masa yang sekejap disamping posting terbarunya itu menerima lebih 29 ribu tanda suka.

Fenomena Asif dan Yoe Parey sememangnya tidak dinafikan memang luar biasa sehingga sentiasa menjadi sebutan ramai.

Zizan Belanja Video, Best giler drama spontan

Zizan belanja video

Dalam pada itu, netizen turut meninggalkan pelbagai komen yang mana mereka juga terhibur melihat gelagat pelakon terkenal ‘Drama Spontan’ ini.

Artis kegemaran…

Zizzan belanja

Terdahulu, Ternyata persengketaan antara penjaga Asif dan Youtuber terkenal, Syahmi Sazli masih belum reda apabila akaun milik Asif telah menyekat akaun Instagram Syahmi. Walaupun, perselisihan faham ini sudah dijelaskan pihak penjaga Asif berkaitan sumber pendapatan pelakon Youtube itu, namun masih ada pelbagai persoalan yang masih belum terjawab.

Baca: Nabila Sahkan Fail Perceraian Terhadap Sharnaaz

Kali ini, Syahmi Sazli pula tidak dapat tahan dan mendedahkan apa yang sebenarnya berlaku kepada Asif.

Kenapa Abah Asif

Kenapa

Bukan Syahmi atau Nissa jaga

Kenapa

Kalau tak ada Syahmi, tak ada diaorg

Ekoran dari perselisihan faham yang tercetus antara pihak penjaga Asif dan Syahmi Sazli, akaun Instagram Syahmi turut disekat oleh penjaga Asif. Syahmi juga memohon agar penjaga Asif tampil menceritakan kisah sebenar disebalik salah faham ini dan berharap persengketaan ini tidak dipanjangkan lagi.

Syahmi turut mendedahkan penjaga sekarang ini adalah bukan adik-beradik kandung kepada Asif. Malah, Asif hanya mempunyai 2 adik-beradik sahaja iaitu hanya dia dan adiknya.

Tambahan, dia turut mempersoalkan dimana wang hasil kerja Asif dan mengapa ayah Asif selalu meminjam duit kepada Syahmi setiap 3 minggu? Turut menjadi persoalan juga adalah di mana telefon bimbit yang dihadiahkan Syahmi kepada Asif?

Namun, kemelut itu telahpun selesai dengan baik dan Asif akan terus dengan Drama Spontan lagi. Semoga kerjaya Asif dan Yoe Parey terus dikikis agar dapat buka mata semua yang mereka juga ada bakat.

Sumber: Zizan Razak

apakes

Belum nak berpisah, Sharnaaz Tolak Tuntutan Berpisah Nabila?

Belum nak berpisah, Sharnaaz Ahmad tolak tuntutan lafaz cerai Nabila? Kemelut rumah tangga pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad dengan isterinya Noor […]

Nafkah RM500 Sebulan, Punca Noor Nabila Ingin Berpisah?

Hanya RM500 Sebulan, Punca Noor Nabila Ingin Berpisah? Kes pemohonan penceraian pelakon terkenal Sharnaaz Ahmad dengan isterinya, Noor Nabila telah […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *